UKK - Usein Kysytyt Kysymykset

K: Tilasin tuotteen eilen enkä ole saanut vieläkään laskua?

V: Käsittelemme uudet tilaukset viiden (5) arkipäivän sisällä tilauksesta, emme kuitenkaan viikonloppuisin emmekä juhlapyhinä.

K: Tilaamaani tuote ei ole saapunut, vaikka tilauksesta on jo kolme (3) viikkoa?

V: Tuotteen saapuminen riippuu täysin ulkomaan postin ruuhkaisuudesta, johon emme voi vaikuttaa. Tuotteen kuljetuksessa voi hitaimmillaan mennä jopa 8 viikkoa, tämä tosin on hyvin harvinaista. Kiinan posti on pahiten ruuhkautunut joulun tienoilla ja kiinalaisen kalenterin mukaan vietettävästä kiinalaisesta uudesta vuodesta. Tarkemmat sopimusehdot löydät kohdista: maksu ja toimitusehdot ja sopimusehdot. Jos tuotetta ei ole tullut 6 viikon jälkeen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme selvittää asiaa.

K: Yritin maksaa pankki / luottokortilla, mutta palvelu kysyy verkkopankkitunnuksia? Miksi?

V: Maksun välityksemme hoitaa kolmas osapuoli: Checkout joka tilittää maksusi meille. Checkout on Suomen korkeimman turvaluokituksen omaava kansainvälinen maksunvälityspalvelu, joka kuuluu maksulaitoslain finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout käyttää ns. korkeamman turvallisuusluokan varmennusta. Varmennuksen tarkoituksena on estää korttien väärinkäyttö.Pankkitunnusten kyselyn tarkoituksena on varmistaa henkilöllisyytesi. Pankkikortin ja pankkitunnusten haltijan pitää olla yksi ja sama henkilö. Jos yrität tilata esim. vaimon pankki / maksukortilla ja omilla pankkitunnuksilla, niin tilaus ei onnistu. Uusimman EU:n maksunvälityslain mukaan myös muut verkkokaupat, jotka mahdollistavat korttimaksamisen, joutuvat myös päivittämään järjästelmänsä sellaisiksi, että kortinhaltijan henkilöllisyys pystytään tarkistamaan luotettavasti ja nopeasti! Yhteistyökumppanimme Checkout mahdollistaa tämän ja voimme tarjota asiakkaillemme uusimman sertifikaatin mukaisen riskittömän ja turvallisen maksamisen. 

K: Miten tilaan laskulla / osamaksulla?

V: Kun olet täyttänyt tilauslomakkeen huolellisesti, paina kohtaa "Tilaa tuotteet". Siirryt Checkoutin maksusivulle, jossa valitset maksutavan. Osamaksua tarjoaa mm. Jousto, joten valitse Jousto ja jatka eteenpäin. Anna tarvittavat tiedot. Jos valitset maksutavaksi laskun tai osamaksun, niin luottotietosi tarkistetaan. Jos kaikki on OK saa verkkokauppamme tiedon onnistuneesta maksusta ja tilauksesi käsitellään normaalisti. Huomioi, että vaikka maksat laskulla tai osamaksulla, voi lasku tai osamaksun ensimmäinen erä tulla maksettavaksi, vaikka tuote ei olisikaan vielä saapunut. 

 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet